Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

Vizyon: Kaliteli, yenilikçi ve kendini sürekli geliştiren hizmetlerimiz ile öğretmenevlerinin örnek model aldığı öncü bir kurum haline gelebilmektir.

Misyon: Öğretmenevimizi, tüm misafirlerimizin, öğretmenevimize güven duyduğu, kuruma karşı önyargıların olmadığı, aldıkları kaliteli ve yenilikçi hizmetler ile misafirlerimizin koşulsuz memnuniyetinin sağlandığı örnek alınan bir kurum haline getirmektir. Üyelerimizin konaklama, yeme içme , dinlenme ve eğlenme ihtiyaçlarını karşılamak. Çağımızın getirdiği yeniliklere süratle uyum sağlayarak, yerinde yatırımlarla misafirlerimizin tüm ihtiyaç ve beklentilerine uygun fiyat seçenekleriyle cevap vermektir.

Başarılar:

Saatler: 0
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 488 341 29 27

WEB - https://gercusevi.meb.k12.tr

Adres - Bağlarbaşı Mahallesi Hükümet Cad. No59/3 Gercüş BATMAN

Otel Odası :30

Yerleşim Yeri - Gercüş merkez Baglarbaşı mah.Hükümet caddesi no:50/3

Adres - Bağlarbaşı Mahallesi Hükümet Cad. No59/3 Gercüş BATMAN

Ulaşım Ankara, İstanbul, İzmir ve Antalya´dan direk uçak seferleri, tren ve otobüs seferleri yapılmaktadır.İl merkezinden ilçemize ilçe otogarından saat başı taşıma yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezinde olan Öğretmen evimiz İl merkezine 58 Km uzaklıkta.